"Christmas Tree moligao" ua sosolo i luga o TikTok

“Le Kerisimasi Paia ATOATOA!O nei moligao o loʻo tuʻuina atu Anthro vibes ma, ou te leʻi tuʻua se tasi."

O le ulutala lena o se vitio na lafoina i le lua vaiaso talu ai e @aurelie.erikson, o le TikTok home decor blogger ma toeitiiti atoa le 100,000 tagata mulimuli, faʻaalia lona alofa le faʻavaivaia mo se "moligao laau Kerisimasi" ina ua ia mauaina faʻafuaseʻi i le HomeGoods, o se supamaketi tele a Amerika. .Ua faamatalaina o se mea pāpā o aso mālōlō e mafai ona “faafefeina ai le siʻosiʻomaga fiafia o le Kerisimasi.”

Moligao laau Kerisimasi

E malamalama o lenei moligao laau Kerisimasi e lauiloa foi o le "moligao o le vaitau", pe a mu o le ai ai foi se manogi manaia o le "vao malulu".E taugofie ma matagofie i le mamanu, o le oloa na faʻatau atu talu mai le ogatotonu o Oketopa, ina ua paʻu fata i faleoloa tetele e pei o HomeGoods, TJMaxx ma Homesense.

O moligao manogi manogi tu'u apa Kerisimasi atonu e lauiloa i lenei tausaga

Moligao laau Kerisimasi 2

O le faʻateleina o fefaʻatauaiga o moligao laau Kerisimasi i luga o TikTok e sili atu ona o se tasi o tausamiga sili ona taua i Europa ma le Iunaite Setete o le tausaga, ona o le faʻanaunau mo le tausamiga, o tagata mai fafo o le a amata ona laei ma sauniuni mo le Kerisimasi i le taimi muamua. , ma oloa moligao e avea o se mea e tatau ai mo aso malolo, o lona vevela o loʻo faʻaauau pea ona faʻatupuina i se tulaga maopoopo i se taimi lata mai.


Taimi meli: Nov-08-2023