E fa'afefea ona e filifilia moligao i se falelauasiga?

E fa'afefea ona e filifilia moligao i se falelauasiga?Moligao mumu pemoligao paepae?

I aso ua tuanaʻi, o moligao sa masani ona faʻaaogaina i se falelauasiga, ona o le faagasologa ma isi mafuaaga, i le faagasologa o le fale maliu e tolu aso, e sui ai pea moligaʻo mu, pe a uma, i totonu o le falelauasiga, o loʻo i ai se faʻamatalaga taua, o lona uiga, e le mafai ona tineia moligao mea manogi.

I aso nei, faatasi ai ma le atinaʻeina o le faasaienisi ma tekinolosi, i le falelauasiga, o moligao masani e mafai ona susunuina mo aso e tolu, faʻamalieina atoatoa manaʻoga o le falelauasiga, ma o loʻo i ai faʻamaʻi matagi i luga o moligao, lea e mafai ona puipuia lelei le mu o le moligao.

O loʻo i ai se nofoa lotus i le pito i lalo o le moligao, e tusa ai ma le tala, o le lotus e maualuga lona tulaga i le lotu Buddhism, o loʻo nofo i luga o le lotus nofoa e faʻataʻitaʻi ai, e mafai ona ausia i se taimi vave.

I luga o le ufiufi moligao, e masani lava ona i ai ni mataitusi dien e valiina e faamanatu ai e ua maliliu.O le isi tusi e ola pea ma e faavavau, o loo faailoa mai ai le moomoo mo lē ua maliu.

O le fea lanu e tatau ona e filifilia mo lemoligao?

moligao

O tuaa tapuai e tatau ona faaaoga moligao paepae, aua o le falelauasiga e tele lava ina laei i le faanoanoa, ma fuʻa pepa paepae, tupe pepa.

Ma talu mai aso anamua, ua talitonu tu ma aga a tagata Saina o le mumu o se mea e puipuia ai le leaga, e pei o le maea mumu i luga o le lima, lanu mumu i le tausaga o le fanau mai.Talu ai ona o le mumu i luga o elemene e lima e aʻafia i le afi, o le mumu e mafai ona faʻateleina le "Yang", o le mea lea e le talafeagai ai moligaʻo mumu mo tapuaiga, o lea o le faʻaogaina o moligao paʻepaʻe e ogatasi ma tu ma aga a tagata Saina.

I le taimi lava e tasi, o le paʻepaʻe foi e faʻatusalia ai le faʻaaloalo, manatuaga, faʻanoanoa ma isi uiga.

Ae ui i lea, o le mumu e fai ma sui o se manaʻoga lelei, o lea a maeʻa le falelauasiga, pe a faia le taulaga, e mafai ona faʻaoga moligao mumu e tatalo ai mo le manuia.


Taimi meli: Iul-24-2023