Jelly Candle: Faʻamalamalama lau miti i le po

I totonu o lenei aai pisi, e naunau tagata uma e maua sina alofa faʻafealofani ma mafanafana i vaega uma o le olaga.I aso nei, ua faʻaalia e Aoyin se mea itiiti e mafai ona aumaia uma le malamalama ma mea manogi - moligao jelly.

moli moligao

moligao jelly, e pei ona taʻu mai e le igoa, o lona foliga e manino ma felanulanuaʻi e pei o le jelly masani.O lona fanau mai, o le tu'ufa'atasiga atoatoa lea o le fatufatua'i ma le ola, o mea ta'itasi e pei o se ata matagofie.

moli moligao
O le faiga o le moligao jelly e matua patino lava.E faʻaaogaina le suauʻu gaʻo e leai se asu o le siosiomaga, pe a maeʻa sauniuniga lelei ma le gaosiga tulaga ese, ina ia saogalemu le moligao ma leai se asu ma leai se tofo pe a mu.I le taimi lava e tasi, o lona lanu e fetuutuunai foi ma le faʻaeteete, pe o se mint fou lanumeamata, rosa mumu mumu, poʻo miti lanumoana fetu, e mafai ona faʻaopopoina se lanu susulu i lou avanoa.
Jelly moligao e le gata o se ituaiga o meafaigaluega moli, ae o se ata foi o uiga o le olaga.E faʻaalia ai ia i tatou e mafai lava ona tatou tulimataʻia le matagofie ma fiafia i le faʻafealofani i o tatou olaga pisi.O le taimi lava e te faʻamalamalamaina ai, o loʻo e fatuina se lalolagi miti mo oe lava, o loʻo i ai lou alofa i le olaga, o loʻo i ai lou manaʻo mo le matagofie.
O lea, taumafai se moligao jelly e faʻaopoopo se paʻi o lanu i lou olaga ma aumaia le mafanafana i lou loto.I lenei lalolagi ua tumu i suiga, ia tatou faʻamalamalamaina po o miti uma i moligao jelly.


Taimi meli: Apr-02-2024